Zabijačkové dobroty si zvládnete připravit i v panelákové kuchyni

Dobře připravená vinná klobása z Poličky čeká na opečení nebo jí vyzkoušejte v trojobalu
Dobře připravená vinná klobása z Poličky čeká na opečení nebo jí vyzkoušejte v trojobalu (zdroj: MASO UZENINY POLIČKA, a.s. )
Máte chuť na zabijačkové laskominy? Na vesnici kvůli tomu nemusíte (Zdroj: MASO UZENINY POLIČKA, a.s. ) Tradiční česká dršťková polévka s čerstvým pečivem dokonale zasytí Vzpomínáte si na pohádku Obušku, z pytle ven a na „jitrnici, kterou svět neviděl“? Jaternice i jelítka mají příjemnou kořeněnou chuť a vůni Tradiční českou tlačenkou z Poličky potěšíte zejména mužské členy rodiny Dobře připravená vinná klobása z Poličky čeká na opečení nebo jí vyzkoušejte v trojobalu Játrová cihla je balena do přírodního vepřového sádla. Příjemná chuť a vůně se prolíná do řeznického díla Trvanlivá dunajská klobása bude vrcholem vašich gurmánských hodů
 Zobrazit celou galerii
reklama