Čokoládovna Steiner&Kovarik z Prahy získala významné mezinárodní ocenění GREAT TASTE. Ve Velké Británii ocenili hned 3 jejich produkty. Zabodovaly unikátní Sakura Almonds (mandle v čokoládě s třešňovým aroma), dále skvělá kávová zrna v mléčné čokoládě a kakau, a dojem udělal i jejich lahodný nugát.
GREAT TASTE je světoznámé ocenění pro nejlepší a nejkvalitnější produkty, svým významem srovnatelné například se slavným Michelinem v restauratérství. Steiner&Kovarik toto ocenění získává opakovaně již od roku 2015, protože se jim daří udržovat špičkovou kvalitu a unikátní chuť.
![Oblíbený nugát](https://img.primadoma.cz/w_4/7d/9d/column/7d9d0defa0ddd1eeee71ac8fdae1b8fd_nugat-steiner-kovarik.jpg)
Firma je známá svou kreativitou a krásnými obaly. Jejich čokoláda tak není jen ztělesnění štěstí pro milovníky této malé neřesti, ale i estetický zážitek! Ocenění své práce si velmi váží a spolumajitel Petr Kovařík nám k tomu řekl: „Za GREAT TASTE jsem rád, protože je to ocenění naší dlouhodobé práce a je vidět, že kvalitní produkty jsou tou správnou cestou, kudy naše značka chce jít. Díky tomuto ocenění se nám otevírají další možnosti růstu. Zkrátka, jak říká náš slogan – kvalita je jen jedna”.
![Káva v čokoládě pro všechny milovníky kávy](https://img.primadoma.cz/w_4/07/eb/column/07eba7adfa0110efcb57c3e673c6f630_steinerkovarik-kava-v-cokolade.jpg)
Mandle v čokoládě s přírodním třešňovým aroma jsou něžnou, romantickou novinkou. Jedinečná kombinace bílé mléčné a rubínové čokolády s přírodním třešňovým aromatem vás zavede do okouzlujícího světa třešňových květů.
![Mandle v čokoládě s třešňovým aroma](https://img.primadoma.cz/w_4/b4/0e/column/b40e61f29104c85e26bf56f367d7b821_mandle-v-cokolade-sakura-steiner-kovarik.jpg)
Káva v mléčné čokoládě s kakaem jsou skvělé „bonbony“. Znamenitá výrazná chuť pražených kávových zrnek Brazilské odrůdy Catuai v čokoládě a kakaovém prášku je absolutní bestseller pro milovníky kávy.
Zdroj informací: Steiner & Kovařík, Pražská čokoláda s.r.o.
Publikováno: 12. 9. 2023, Autor: Redakce , Profil autora: Redakce