Chutě a vůně, díky kterým procestujete doslova celý svět

Rádi byste si zkrátili čekání na jaro a utekli alespoň na malou chvíli do teplých krajů? Co takhle objevovat svět nealkoholických nápojů s prémiovou značkou Fever-Tree, která v sobě snoubí ty nejlepší ingredience z různých kontinentů? Inspirujte se širokou škálou osvěžujících chutí a přeneste se alespoň na okamžik do míst, kde léto nikdy nekončí.

Připravte si koktejly podle našich ověřených receptů (Zdroj: Warehouse #1 / Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o.)

Ať už se na jaře rozhodnete držet suchou únorovou výzvu, nebo si jen budete chtít dopřát nějaký čas s lehkou hlavou a vyzkoušet nealkoholické koktejly, Fever-Tree bude tou pravou volbou. „Jaro je časem nových začátků a příležitostí. Proč tedy neprocestovat svět a nevyzkoušet nové chutě a vůně, které právě produkty značky Fever-Tree nabízí? Jejich škála chutí je nekonečná a umožní vám tvořit a experimentovat i bez kapky alkoholu," říká brand ambasador značky Fever-Tree Lukáš Hanzl.

Chinin z Konga, pomeranče z Mexika

Základním kamenem britské značky Fever-Tree jsou 100% přírodní toniky, které neobsahují žádná umělá barviva, sladidla ani konzervanty. Za jejich prémiovou kvalitou stojí majitelé značky Charles Rolls a Tim Warrilow, kteří se rozhodli vyrábět toniky z těch nejkvalitnějších ingrediencí z celého světa. Na výběru si dali pečlivě záležet. Rozhodli se totiž vyrazit na patnáctiměsíční cestu po odlehlých částech světa s cílem najít ty nejlepší suroviny.

Toniky tak obsahují například chinin z Konga, mexické hořké pomeranče, sicilské citrony či citronový tymián z francouzské Provence. To, že se jedná o opravdovou kvalitu rovněž potvrzuje hodnocení 50 nejlepších barů světa. V žebříčku odborného časopisu Drinks International se umístila již 10. rokem jako nejprodávanější i nejvíc trendy značka v kategorii nealkoholických limonád.

Nealko koktejly jsou trendy!

Díky široké nabídce ingrediencí, příchutí a ozdob mohou barmani vytvářet stejně komplexní a zajímavé nealkoholické drinky, jako jsou jejich alkoholické protějšky. Umožňují totiž široce experimentovat s chutěmi a přísadami. Mohou tak být stejně atraktivní jako tradiční koktejly. „Značka Fever-Tree nabízí zajímavé spojení chutí téměř z celého světa, které v kombinaci těch nejlepších ingrediencí vytváří zajímavé nealkoholické varianty bez toho, aniž by bylo třeba přidávat větší množství ingrediencí. Bohatě tak postačí doplnění o čerstvé ovoce, které drinku dodá příjemný jarní šmrnc,“ říká k popularitě nealkoholických koktejlů Lukáš Hanzl.

Vyzkoušejte recepty na nealkoholické koktejly Fever-Tree podle brand ambasadora Lukáše Hanzla, které díky snadné přípravě jednoduše zvládnete i z pohodlí domova. Otevřete se objevování a procestujte s námi doslova celý svět!

Mediterranean Breeze

Jarní osvěžení a květinové vůně – to je Fever-Tree Mediterranean Tonic, který vznikl spojením esenciálních olejů z květin, ovoce a bylin z Provence a Sicílie s chininem nejvyšší kvality z Konga. Jemnou chuť toniku skvěle doplníte grepem a rozmarýnem.

  • Fever-Tree Mediterranean Tonic
  • grep
  • rozmarýn
  • led

Do sklenice balónovitého tvaru přidejte led, tonik a ozdobte grepem a rozmarýnem.

Mediterranean Breeze
Mediterranean Breeze (Zdroj: Warehouse #1 / Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o.)

Indian Lemon

Skvělou volbou bude i stálice Fever-Tree Indian Tonic, která představuje dokonalé spojení jemných chutí, zejména ručně lisovaného oleje z mexických hořkých pomerančů, chininu nejvyšší kvality z Konga a pramenité vody. Nejlépe si ho vychutnáte čistý, ozdobený kůrou sicilského citronu.

  • Fever-Tree Indian Tonic
  • limeta
  • sicilský citron
  • led

Vinnou sklenici naplňte ledem, přidejte tonik a ozdobte citronovou kůrou.

Indian Lemon
Indian Lemon (Zdroj: Warehouse #1 / Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o.)

Power Ginger

Bohatou nálož zázvoru si dopřejete díky Fever-Tree Ginger Beer, který obsahuje tři odlišné druhy zázvoru z Pobřeží Slonoviny, Indie a Nigérie. Receptura se zakládá na používání samotných kořenů těchto druhů zázvoru, které se 24 hodin vaří ve vodě s cílem dosáhnout vyšší intenzity chuťového zážitku. Stačí ho jen dozdobit limetou a dokonalý drink je na světě!

  • Fever-Tree Ginger Beer
  • limeta
  • led

Do plecháčku vložte led, zalijte tonikem a ozdobte limetou.

Power Ginger
Power Ginger (Zdroj: Warehouse #1 / Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o.)

Spice Blood Orange

Vsaďte na novinku a vyzkoušejte zázvorové pivo Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer, které se vyrábí ze tří druhů zázvoru z Cochinu, Nigérie a Pobřeží slonoviny v kombinaci s pikantní chutí červených pomerančů z Itálie. Jeho lehce kořeněný nádech si skvěle vychutnáte s badyánem a pomerančem.

  • Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer
  • pomeranč
  • badyán
  • zázvor
  • led

Do sklenice přidejte led, Fever-Tree a ozdobte plátkem pomeranče a badyánem. Pro zvýraznění chuti přidejte zázvor.

Spice Blood Orange
Spice Blood Orange (Zdroj: Warehouse #1 / Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o.)

Pink Tree

Dopřejte si dokonalé jarní osvěžení s Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic, který nabídne chuť čerstvé rebarbory a šťavnatých skotských malin. Díky sníženému obsahu chininu je osvěžující, jemný, sladký tonik, ve kterém vynikají ovocné tóny. Nejlépe si ho vychutnáte v kombinaci s čerstvým ovocem.

  • Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic
  • grep
  • hrst malin
Pink Tree
Pink Tree (Zdroj: Warehouse #1 / Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o.)

Do vinné sklenice vložte led, přidejte Fever-Tree, maliny a na závěr ozdobte plátkem grepu.

Zdroj informací: Warehouse #1, Ultra Premium Brands – Central Europe s.r.o.

Publikováno: 7. 2. 2024, Autor: Redakce , Profil autora: Redakce

Jsme členy mediální skupiny Prima