Cibule Bistro: Místo, kde se potkává skvělá kuchyně a příjemná atmosféra

Cibule Bistro se zrodila v srdci šéfkuchaře Filipa Sajlera z touhy nabídnout lidem jídlo stejné kvality jako v restauraci. Jídlo, které si budou moci vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Filip dal proto dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů, a především špičkovou skandinávskou technologii.

Cibule Bistro nabízí nejlepší důvody pro skvělý zážitek

Filip a jeho tým neustále tuto myšlenku posouvají dál a díky všem zkušenostem mohou nabízet poctivé vývary a čerstvé jídlo na každý den v novém designu pod značkou Cibule Bistro. Hodnoty bistra rostou, stejně jako zraje Cibule Bistro a pořád platí, že vše od Cibule Bistro musí být vždy 100% čerstvé, z nejlepších surovin, v maximální kvalitě, a navíc s nápadem.

Čerstvé jídlo stejně jako vývary od Cibule Bistro můžete mít vždy doma v lednici, nemusíte na ně čekat. Jídla jsou připravena k rychlému ohřátí nebo přidání do vašeho oblíbeného jídla. Už nemusíte trávit mnoho času v kuchyni, produkty od Cibule Bistro jsou skutečným řešením a zaslouží si místo ve vaší kuchyni.

Vývar je základ každé kuchyně

Vývar, stejně jako cibule, je základní surovinou téměř každého jídla, a proto je i základním produktem Cibule Bistro. Vývary obsahují především poctivě vybrané suroviny, jsou plné chuti, nutričně bohaté a uvařené podle tradiční receptury, ale nejmodernější cestou. Cibule Bistro vývary jsou vařené tak, jak má správně být – z opečených kostí, masa a zeleniny, s bylinkami, kořením a vodou, nic víc.

Poctivý hovězí vývar
Poctivý hovězí vývar (Zdroj: Cibule Bistro)

Díky high-tech varnému zařízení vznikne nutričně bohatý vývar z čerstvých surovin, a to tradiční metodou pomalého vaření. Po uvaření projde vývar speciálním technologickým ošetřením, které umožní vývar ihned po uvaření bez přístupu vzduchu zabalit a zaručit tak maximální možnou kvalitu produktu po celou dobu trvanlivosti. Celý proces přípravy vývaru je pečlivě monitorován, aby zaručoval vždy stálou vysokou kvalitu a chuť skutečného vývaru.

Tip:

Cibule Bistro Hovězí vývar je silný vývar z opečených kuřecích kostí, masa a zeleniny, dochucený pouze kořením. Táhne se celých 12 hodin.

• Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni.
• Použijte jako základ pro polévky, omáčky, šťávy, rizota, pro dušení a pečení.
• Můžete ho pít i samotný, zahřeje a dodá vám sílu a energii.
• Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu kolagenu rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit.
• Před otevřením protřepat. Skladujte při pokojové teplotě. Díky unikátní skandinávské technologii je trvanlivost 12 měsíců od data výroby, po otevření můžete uchovat v lednici 3 dny. Pokud byste i potom vývar nespotřebovali, můžete ho jednoduše zamrazit.

Nabízené pokrmy jsou vařeny z pečlivě vybraných surovin s využitím sezónní zeleniny, ale lze také zachraňovat tu, která by na pultech neobstála. Na vaření jsou využívány pestré zdroje energie, hlavně tu ze solárních panelů a zbytkového tepla z mrazíren, proto je výroba velice efektivní.

Zdroj informací: Cibule Bistro

Publikováno: před týdnem, Autor: Redakce , Profil autora: Redakce

Jsme členy mediální skupiny Prima