Pořiďte si knihu receptů o nesladkém pečení

| autor: Redakce

Kniha nízkosacharidového pečení obsahuje rady a tipy, jak zdárně zdolat začátky pečení bez mouky a cukru a dle zásad Low Carb. V knize najdete čtyři sekce obsahující recepty na tartaletky, dorty, řezy, koláče a v neposlední řadě také recepty na vánoční cukroví. Čeká vás 80 ověřených receptů na 160 stránkách plných fotek a rad, jak si nízkosacharidově upéct vytoužený moučník, aniž byste poznali, že neobsahuje lepek a má jen minimální množství sacharidů.

Těšte sa na knihu od Ivy Holečkové Sladce Nesladce/Low Carb (Zdroj: Sladce Nesladce/Low Carb)

Sladce Nesladce/Low Carb

Low Carb je anglické označení stravování se sníženým příjmem sacharidů. Česky ho nazýváme nízkosacharidové stravování. Ze stravy by se tedy měly vyloučit všechny cukry, ale také potraviny s vysokým obsahem sacharidů. To znamená například vše, co obsahuje mouky, škroby, ale i většinu ovoce. Z toho důvodu jsou Low Carb recepty vhodné i pro celiaky.

Kostičky
Kniha nízkosacharidového pečení obsahuje rady a tipy (Zdroj: Sladce Nesladce/Low Carb)
Srdíčka
Nízkosacharidové stravování, to je low carb (Zdroj: Sladce Nesladce/Low Carb)

Při nízkosacharidovém pečení zapomeňte na vše, co o klasickém pečení víte. Těsta se chovají naprosto odlišně, je třeba se řídit jinými pravidly. I když se snažíme napodobit klasické recepty, nejsou stejné. Neznamená to, že nejsou dobré, jen jiné. Dokonce mohou chutnat i lépe.

Hvězdičky
Low Carb je anglické označení stravování se sníženým příjmem sacharidů (Zdroj: Sladce Nesladce/Low Carb)
Ořechy
Low Carb recepty jsou vhodné i pro celiaky (Zdroj: Sladce Nesladce/Low Carb)

Více můžete najít na www.sladcenesladce.cz.

 

Iva Holečková o sobě

Začátky mého nízkosacharidového pečení byly těžké, spousta prvních pokusů letěla do koše. Recepty, co jsem si našla na internetu, se mi nedařily. Low Carb je u nás celkem nový směr stravování, a dobrých receptů je proto pomálu. Chtěla jsem to tedy vzdát, ale pak mě napadlo upravovat si recepty podle svého. Něco se zdařilo, něco vůbec. Ale ze všeho jsem se poučila a časem vychytala, co bude fungovat, a co ne. Těchto začátků budete s mou kuchařkou ušetřeni. Pokud nemáte žádné zkušenosti s LC pečením, tak se držte přesně postupu v receptu a určitě si pochutnáte. A pokud budete potřebovat poradit, neváhejte mě kontaktovat na facebookových stránkách Sladce Nesladce/Low Carb, ráda se podělím o své zkušenosti.

Další hobby zprávy